Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aanvaller Club Brugge duikt op bij… Norwich City

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Ivan Leko heeft momenteel heel wat keuze in het aanvallende compartiment. De 34-koppige spelerskern van Club Brugge telt momenteel maar liefst zes centrumspitsen met Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Jérémy Perbet, Wesley Moraes, Emmanuel Dennis en Carlos Strandberg. Voor offensieve spelers uit de beloftenkern is de kans dan ook erg klein dat zij een plaatsje weten te bemachtigen in het eerste elftal. 

Eerder werden veelbelovende aanvallers als Fran Brodic (KSV Roeselare) en Dennis Van Vaerenbergh (FC Eindhoven) al uitgeleend en ook de 20-jarige Pierre Xavier Fonkeu zal andere oorden opzoeken.

Onze speler van de U21 schermde met interesse van Stoke City, Sunderland, Wolverhampton en Norwich City, maar laatstgenoemde club ligt in polepositie om Fonkeu binnen te halen. De Kameroense jeugdinternational stond woensdag immers in de basis bij de beloften van The Canaries.

Het gaat hierbij om een proefperiode bij de Engelse tweedeklasser, maar gezien de interesse van andere clubs is een transfer nakend. Fonkeu kreeg een uur speeltijd en liet daarin een hoopgevende indruk na. “Hij heeft duidelijk potentieel en zou op termijn in aanmerking moeten komen voor de eerste ploeg”, klinkt het bij een clubwatcher van Norwich City.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws