Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Zoveel betaalde Club Brugge om Ivan Leko bij Sint-Truiden weg te kapen’

Ivan Leko (Sint-Truiden)

Donderdagavond toverden Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe niemand minder dan Ivan Leko uit hun hoed. Onze gewezen middenvelder had nochtans onlangs zijn contract bij Sint-Truiden verlengd tot 2019. De Kanaries waren immers erg tevreden over het geleverde werk van de 39-jarige Kroaat.

Het Brugse bestuur legde donderdag de laatste hand aan de overeenkomst en besliste om de afkoopsom in het contract van Leko op tafel te leggen. Volgens Het Nieuwsblad gaat het om 650.000 euro, volgens Het Laatste Nieuws om 700.000 euro.

Leko zag het graag gebeuren en ruilde met veel plezier twee contractjaren Stayen in voor twee contractjaren Jan Breydel. Blauw-Zwart neemt met de aanstelling van de ex-coach van STVV een beredeneerde gok en zet in op de jeugd en modern voetbal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws