Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zorgt deze ludieke Twitter-actie voor transfer Butelle?

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

Op dit moment staan er vier doelmannen op het trainingsveld bij Club Brugge: Ludovic Butelle, Guillaume Hubert, Jens Teunckens en Nick Shinton. International Ethan Horvath sluit later deze maand pas aan, maar begint straks als nummer één aan het nieuwe seizoen. Hubert en Butelle mogen straks de concurrentie met de jonge Amerikaan aangaan, maar de kans is reëel dat laatstgenoemde nog andere oorden opzoekt.

“Butelle is momenteel één van onze drie potentiële titularissen, maar ik denk dat de kans groter is dat hij wil vertrekken dan dat hij wil blijven. Er is interesse uit Frankrijk”, vertelde Vincent Mannaert onlangs aan Het Nieuwsblad.

Mogelijk komt die interesse van SCO Angers, de ex-ploeg van Ludo. Als het van de supporters van de Ligue 1 club afhangt, keert Butelle straks gewoon terug naar Frankrijk. Om hun wens kracht bij te zetten, verspreiden ze de hashtag #BringBackButelle op Twitter. Een overzicht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws