Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Werkt Vargas Club-fans nog wat meer op de zenuwen door spraakmakende terugkeer naar België?

Ronald Vargas

Ronald Vargas speelde van 2008 tot 2011 voor Club Brugge en trok daarna voor 2,5 miljoen euro naar aartsrivaal Anderlecht. Maar de Venezolaan flopte, zij het voornamelijk door blessureleed, in het Astridpark. Via een omweg bij het Turkse Balıkesirspor belandde de middenvelder uiteindelijk bij AEK Athene. Daar is hij echter einde contract en dus transfervrij. Een terugkeer naar België behoort tot de mogelijkheden.

Vargas ligt sinds zijn gevoelige overgang naar RSCA in de onderste schuif bij de Brugse aanhang. En daar zal niet snel verandering in komen. Het Nieuwsblad weet namelijk dat de gewezen Bruggeling flirt met een overgang naar Cercle Brugge.

Met de financiële hulp van AS Monaco wil ons kleine broertje zich zo snel mogelijk opwerken uit 1B, hetgeen al meteen blijkt uit de transfers. Zo zal de Vereniging eerstdaags een vijftal versterkingen voorstellen.

Eén van de potentiële aanwinsten is dus de 30-jarige Vargas. Afgelopen seizoen was hij bij AEK Athene goed voor 3 goals en 7 assists in 23 wedstrijden. Titularis was hij daarentegen niet, zo maakte hij maar drie keer de 90 minuten vol.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws