Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Watersproeiers bij Club Brugge zorgen voor furieuze reacties, VRT-Journaal reageert op gepaste wijze

Club Brugge eerste training voetbalseizoen 2017-2018 (1)

Op maandag 19 juni trapte Club Brugge de voorbereiding op voetbalseizoen 2017-2018 op gang. Naar goede gewoonte bracht de VRT verslag uit van de eerste training van Ivan Leko & co. Op zich niets bijzonders, zij het dat de sproeiers op het Brugse oefenveld voor de nodige opschudding zorgden. 

De oplettende kijker van het VRT-journaal zag in de achtergrond van de reportage dat het trainingsveld besproeid werd. Dat zorgde ervoor dat de openbare omroep heel wat klachten ontving van boze kijkers.

Het is namelijk zo dat West-Vlamingen door de extreem warme temperaturen sinds vorige week geen water meer mogen ‘verspillen’ van hun gouverneur. De VRT kwam echter tot de vaststelling dat Club helemaal geen schuld treft. Onderstaand de heldere uitleg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws