Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Was Belgische succescoach optie voor Club Brugge? “Voor mij wel, voor hen blijkbaar niet”

Bart Verhaeghe speech

Ivan Leko staat sinds kort aan het roer bij Club Brugge. De Kroaat volgde ietwat verrassend Michel Preud’homme op als hoofdcoach. Nochtans werden ook enkele andere trainers in verband gebracht met een overstap naar Blauw-Zwart. Neem nu Peter Maes…

De laatste weken leek Maes op weg naar de Bosuil, waar hij trainer van Antwerp kon worden. Maar uiteindelijk ging de deal niet door. “Omdat er met Luciano D’Onofrio een manager is gekomen die graag werkt met mensen die hij kent”, aldus Maes in Het Laatste Nieuws.

Bij Club Brugge was de Limburger eveneens even in beeld. Maar ook in het Jan Breydelstadion werd voor een andere trainer – Ivan Leko – gekozen. Maar was het écht een optie? “Voor mij wel, voor hen blijkbaar niet. Ik heb hoog ingezet, maar voorlopig is er niets van gekomen”, besluit Maes.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws