Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Waarom Club-fans opnieuw mogen hopen op doorbraak beloftensensatie Fran Brodic

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Fran Brodic reeg afgelopen seizoen de doelpunten aan elkaar bij de beloften van Club Brugge en was één van de absolute uitblinkers in de ploeg van Sven Vermant. Op sociale media werd door de supporters dan ook meermaals opgeroepen om de veelbelovende Kroaat een kans te geven bij het eerste elftal. De 20-jarige aanvaller mocht van Michel Preud’homme af en toe meetrainen met de grote jongens, maar speelminuten bleven uit. Mogelijk komt daar straks verandering in.

Met de enigszins verrassende aanstelling van Ivan Leko slaat Blauw-Zwart een nieuwe weg in. “Het tijdperk Preud’homme ligt achter ons. Bij het begin van een nieuwe cyclus met Leko wordt kansen geven aan jongere spelers echt belangrijk voor ons”, vertelde Vincent Mannaert daarover aan Het Laatste Nieuws.

Dat bleek al uit drie nieuwkomers waarvoor gekozen werd. Erhan Masovic (18), Emmanuel Bonaventure Dennis (19) en Elton Acolatse (21) zijn immers nog jong. Maar ook de eigen jeugd zal straks meer kansen krijgen dan onder Preud’homme.

Met in totaal (competitie, beker, interlands en vriendschappelijk) 40 doelpunten en 15 assists op de teller zal Leko alleszins wel eens willen zien wat Brodic nu precies in zijn mars heeft. De landgenoot van onze kersverse coach ligt nog tot midden 2019 onder contract op Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws