Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen ziet het nieuwe seizoen rooskleurig tegemoet: “Je voelt de frisse wind”

Jelle Vossen selfie met Club-fan

Club Brugge is uitstekend aan zijn oefencampagne begonnen met ruime zeges tegen Westkapelle (0-9) en Oudenaarde (0-6). In die laatste partij stond Jelle Vossen twee keer aan het kanon. De spits is alvast zeer tevreden over de eerste weken onder Ivan Leko.

“Natuurlijk zijn er nog een paar dingen die beter kunnen en beter moeten, maar ik denk dat we op de goede weg zijn”, vertelt hij aan Club TV. “Deze matchen zijn gewoon goede trainingen voor ons om die basisconditie op te bouwen en zo kunnen we stap voor stap verder werken.”

“Je voelt aan alles en iedereen dat er een frisse wind waait binnen de club. Iedereen wil zich weer opnieuw bewijzen en dat komt het niveau alleen maar ten goede, denk ik. Iedereen is erop gebrand om zich te laten zien en dat vertaalt zich in goede wedstrijden en goede resultaten. Dus laten we zo maar verder doen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws