Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer oordeelt over 3 analisten: “Er wordt lacherig over hem gedaan, maar hij zegt zinnige dingen”

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

Ruud Vormer is bij Club Brugge uitgegroeid tot publiekslieveling, smaakmaker en sfeerbepaler. De 29-jarige Nederlander voelt zich dus opperbest op Jan Breydel, maar denkt ook al na over zijn carrière na het voetbal. 

De laatste jaren verschijnen er meer en meer Nederlandse analisten op de Belgische televisie. Mogelijk gaat Vormer in de toekomst dezelfde richting uit. “Ik moet zeggen dat ik inmiddels wel begin na te denken over wat ik na mijn carrière zou willen doen. Soms heb ik het daar met mijn vrouw over. Trainer worden lijkt mij wel wat. Maar ja, dan ben je weer vaak van huis. Misschien word ik analyticus op de Belgische tv. Zoals Jan Mulder, Aad de Mos of Jan Boskamp.”

“Ik zie mezelf daar wel zitten hoor”, vertelt onze middenvelder aan ELF Voetbal. “Nou ja, niet met zo’n postuur als Jan, haha. Maar weet je, ik neem hem wel serieus als hij over voetbal babbelt. Er wordt lacherig over hem gedaan omdat hij wat zwaarder is en sommige namen niet goed uitspreekt, maar hij zegt zinnige dingen. Net als Aad. Mulder iets minder.”

Vormer houdt echter alle opties open. “Autootjes vind ik trouwens ook wel heel leuk, en dan bedoel ik niet die waar mijn zoontje mee speelt, hè. Misschien is dat ook nog iets voor later. Een leuk handeltje starten”, besluit de Brugse publiekslieveling.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws