Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer junior pronkt met Blauw-Zwarte kleuren op vakantie

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

Nog een dikke week kunnen de spelers van Club Brugge genieten van een deugddoende vakantie. Daarna staan de gebruikelijke medische en fysieke testen op het programma, alvorens te trainen in aanloop naar de eerste drie oefenmatchen tegen VV Westkapelle (24/06), KSV Oudenaarde (28/06) en Torhout KM (01/07). 

“We zoeken de ontspanning dit jaar iets minder ver dan de voorgaande jaren”, vertelt Vormer op de officiële site. “Het is kwestie de reis voor onze kids makkelijk verteerbaar te houden. Begin juni vliegen we samen met het gezin van Willem Janssen, aanvoerder bij FC Utrecht, naar het Turkse Marmaris. Nederlanders onder elkaar zorgt altijd voor een gezellige bedoening. Of wat had je gedacht?”

“Lekker in het zonnetje uitrusten, een hapje eten en nog veel meer. De vakantie is kort, dan moet je er ook dubbel en dik van profiteren. Ja toch! Bij de terugkeer rest er net voldoende tijd om de was te doen en weer het vliegtuig op te stappen om in Ibiza het laatste luik van de buitenlandse vakantie af te ronden. Nadien blijven er nog enkele dagen over om ook eens de familie in eigen land te bezoeken.”

Ook in het tussenseizoen is Valente Vormer – het schattige zoontje van Ruud – Club Brugge niet vergeten. Zo draagt hij fier zijn Blauw-Zwarte tenue op de vakantiefoto’s. Onze middenvelder is vandaag overigens 2 jaar getrouwd, van harte proficiat Ruud!

❤❤❤

Een bericht gedeeld door Ruud Vormer (@r.vormer) op

2 years anniversary 💍🤵🏼👰🏼❤❤

Een bericht gedeeld door Ruud Vormer (@r.vormer) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws