Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Strandberg bewijst met mooie zweefduik zijn waarde voor Zweden op EK U21

(VIDEO) - Strandberg bewijst met mooie zweefduik zijn waarde voor Zweden op EK U21

Carlos Strandberg ruilde begin dit jaar CSKA Moskou in voor Club Brugge. Vervolgens werd hij meteen uitgeleend aan Westerlo, waar hij slechts 338 speelminuten wist te verzamelen. Vincent Mannaert gaf maandag aan dat de kans groot is dat de 21-jarige aanvaller ook komend seizoen andere oorden mag opzoeken, zij het op uitleenbasis. Op het EK U21 had de Brugse spits nog eens een reden om zijn glimlach boven te halen.

De beloften van Zweden kwamen al vroeg op achterstand tegen Polen, maar na een goed halfuur voetballen zweefde Strandberg de 1-1 tegen de touwen (zie onderstaande beelden).

Uiteindelijk eindigde de match op een 2-2 gelijkspel, waardoor Carlos & co op de derde plaats staan in groep A. Engeland is leider met 4 punten, Slovakije volgt met 3, Zweden met 2 en Polen draagt de rode lantaarn met 1 puntje. Strandberg stond overigens voor het eerst in de basis op het toernooi, maar werd na 69 minuten naar de kant gehaald.

Strandberg scoort voor U21 van Zweden

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws