Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – ‘Sports Late Night’ volgt Stadion op: deze 3 gezichten zien we voortaan wekelijks

(VIDEO) - 'Sports Late Night' volgt Stadion op deze 3 gezichten zien we voortaan wekelijks

De kans is reëel dat Stadion afgelopen woensdag aan zijn laatste uitzending toe was. Al hoopt Medialaan dat het niet zo’n vaart zal lopen. “Het is niet omdat de samenvattingen van de wedstrijden van de Jupiler Pro League niet meer bij ons zitten, dat we Stadion gaan afvoeren”, vertelt hoofdredacteur Kris Hoflack.

Zoals eerder aangekondigd zullen de samenvattingen van de Jupiler Pro League vanaf voetbalseizoen 2017-2018 uitgezonden worden op VIER. Sports Late Night verschijnt vanaf 28 juli elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond. Intussen heeft de zender meer details bekendgemaakt over het nieuwe programma.

Zo zullen Gilles De Coster en Bart Raes afwisselend de presentatie voor hun rekening nemen, terwijl Geert De Vlieger de vaste analist wordt. Onze ex-doelman zal bijgestaan worden door nader te bepalen studiogasten. “Een mix van journalistieke expertise, passie en ervaring maakt dit sport-trio helemaal VIER“, klinkt het.

Uitleg over Sports Late Night in Gert Late Night

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws