Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Spanning stijgt voor bekendmaking nieuwe Club-shirts: bezoek aan The Dream Room

(VIDEO) - Spanning stijgt voor bekendmaking nieuwe Club-shirts bezoek aan de toonzaal

Club Brugge speelt de komende drie seizoenen in shirts van het Italiaanse sportmerk Macron. Terwijl de grote merken vaak met catalogusshirts op de proppen komen, mogen we ons deze keer verwachten aan een unieke Club Brugge lijn, die in samenspraak met supporters tot stand komt.

Geert De Cang en Birger Vandendriessche van Blue Army namen de shirt ontwerpen voor hun rekening. Vervolgens stond er een vergadering met een enthousiaste Vincent Mannaert op het programma en in aflevering 3 werd er een bezoek gebracht aan de Macron-fabriek in Italië.

Twee dagen voor de officiële bekendmaking krijgen we een kijkje in ‘The Dream Room’, de belangrijkste showroom van Macron, waar onder meer een prachtig retroshirt van PAOK Saloniki voorgesteld wordt. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws