Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Mannaert reageert op shirt voorstellen van Club-fans

(VIDEO) - Mannaert reageert op shirtvoorstellen van Club-fans

Club Brugge speelt de komende drie seizoenen in shirts van het Italiaanse sportmerk Macron. Terwijl de grote merken vaak met catalogusshirts op de proppen komen, mogen we ons deze keer verwachten aan een unieke Club Brugge lijn, die in samenspraak met supporters tot stand komt.

Geert De Cang en Birger Vandendriessche van Blue Army namen de shirt ontwerpen voor hun rekening. Vervolgens stond er een vergadering met Vincent Mannaert op het programma. “Ik had wel wat verwachtingen, maar ben toch nog positief verrast”, vertelt onze CEO. “Het is écht een uniek shirt voor Club Brugge. En wat het nog unieker maakt, is dat het de fans zelf zijn die het ontworpen hebben.”

“Zij kennen de volledige historiek van Club Brugge. Dat wordt weergegeven door de zoveel verschillende shirts die ze eigenlijk bijna allemaal uit het hoofd kennen en verzameld hebben. Ze halen daar een aantal accenten uit, wat zorgt voor een heel mooie combinatie van onze rijke traditie en een vertaling naar het Club van 2017”, aldus Mannaert.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws