Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Maak kennis met de verrassende hobby van Club-aanwinst Jordi Vanlerberghe

(VIDEO) - Maak kennis met het verrassende idool van Club-aanwinst Jordi Vanlerberghe

Club Brugge bereikte woensdag een principeakkoord met Jordi Vanlerberghe. De 20-jarige middenvelder – die ook als centrale verdediger uit de voeten kan – tekende een overeenkomst voor vier seizoenen op Jan Breydel. Hoog tijd dus om wat bij te leren over inkomende transfer nummer 7!

Dave Peters nam onze kersverse aanwinst onlangs mee op sleeptouw om hem de dag van zijn leven te bezorgen. Vanlerberghe houdt er immers een opmerkelijke hobby op na: piano spelen. Niet dat daar iets mis mee is, maar het is een vrijetijdsbesteding die niet meteen gelinkt wordt aan de doorsnee profvoetballer.

“Soms maken ze er wel eens grapjes over in de kleedkamer, maar over het algemeen vinden ze het wel chic dat ik het kan”, vertelt Vanlerberghe. Of de polyvalente ex-speler van KV Mechelen er effectief wat van kan? Jef Neve, één van de grootste pianovirtuozen van ons land, was aandachtig toeschouwer. Onderstaand de beelden. OPGELET: als de video niet wil laden, klik dan hier.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws