Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Izquierdo pakt uit met fantastisch doelpunt voor Colombia: deklat binnen!

(VIDEO) - Izquierdo pakt uit met fantastisch doelpunt voor Colombia deklat binnen!

José Izquierdo maakte afgelopen donderdag zijn debuut voor Colombia. Onze pijlsnelle flankaanvaller mocht twee minuten voor tijd invallen tegen Spanje, maar kon niets meer aan de 2-2 eindstand veranderen. In de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Kameroen van Hugo Broos kreeg Joske een half uur speeltijd. De Bruggeling bedankte met een knappe goal.

Izquierdo heeft zijn eerste doelpunt voor Colombia beet. Met een gekende actie schoot hij het leer staalhard voorbij Kameroen-doelman Onana. James Rodriguez en Yerry Mina (2x) namen de overige doelpunten voor hun rekening. Colombia won de oefeninterland met 0-4 en Izquierdo plaatst zichzelf zo nog wat meer op de transferradar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws