Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Herbeleef de eerste dag van Ivan Leko bij Club Brugge: “Dit voelt als thuiskomen”

(VIDEO) - Herbeleef de eerste dag van Ivan Leko bij Club Brugge

Club Brugge kreeg in zijn zoektocht naar de opvolger van Michel Preud’homme meer dan 60 kandidaturen binnen, maar aanvankelijk was er niemand die aan Ivan Leko dacht. De 39-jarige Kroaat wil op Jan Breydel de criticasters van antwoord dienen met daden. 

“Eerst en vooral ben ik heel blij en trots. Dit voelt als thuiskomen”, vertelt onze gewezen middenvelder aan ClubTV. “Ik ben nog maar drie jaar actief als trainer en keer nu al terug naar mijn eerste Belgische club als speler.”

“Eigenlijk was ik mij al aan het voorbereiden op het volgende seizoen met Sint-Truiden, maar toen kwam plots het telefoontje van Club en is alles heel snel gegaan. Ik heb geen groot palmares, maar dat wil niet zeggen dat ik een kopie zal worden van Michel Preud’homme of wie dan ook. Ik blijf gewoon Ivan Leko.” Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws