Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – De eerste beelden van Vanlerberghe, die op gepaste wijze afscheid neemt van KV Mechelen

(VIDEO) - De eerste beelden van Vanlerberghe, die op gepaste wijze afscheid neemt van KV Mechelen

Jordi Vanlerberghe is geslaagd voor zijn medische testen en plaatste donderdagnamiddag zijn handtekening onder een contract voor vier seizoenen. De polyvalente speler van KV Mechelen stak nooit onder stoelen of banken dat hij graag naar Club Brugge wilde komen, maar is Malinwa heel erg dankbaar voor zijn mooie periode Achter de Kazerne.

Met de volgende woorden neemt Vanlerberghe afscheid van KVM en zijn fans. “Na veertien jaar verlaat ik mijn thuis. Het is een privilege geweest om zo lang de geel rode kleuren verdedigd te mogen hebben. Het woord dankbaarheid omschrijft alles wat ik op dit moment voel. Ik weet nu al dat ik KV Mechelen zal missen. Omdat we niet zomaar een voetbalclub zijn, maar wel één grote, warme familie. Ik hoop oprecht dat ik altijd deel zal blijven uitmaken van deze familie & dat ik altijd welkom zal zijn. Want één ieder van jullie heeft voor altijd een plaats in mijn hart. Bedankt voor alles”, klinkt het via Instagram.

De middenvelder – die ook als centrale verdediger uit de voeten kan – heeft voorts heel veel zin in zijn nieuwe uitdaging bij Blauw-Zwart. “Dit is een hele grote stap voor mij, maar ik ga er alles aan doen om te slagen. Club Brugge is een echte topploeg, misschien wel de beste van het land”, klinkt het tegenover Club TV. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws