Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – CEO Macron spreekt duidelijke taal over nieuwe Club-shirt

(VIDEO) - CEO Macron spreekt duidelijke taal over nieuwe Club-shirt

Club Brugge speelt de komende drie seizoenen in shirts van het Italiaanse sportmerk Macron. Terwijl de grote merken vaak met catalogusshirts op de proppen komen, mogen we ons deze keer verwachten aan een unieke Club Brugge lijn, die in samenspraak met supporters tot stand komt.

Geert De Cang en Birger Vandendriessche van Blue Army namen de shirt ontwerpen voor hun rekening. Vervolgens stond er een vergadering met een enthousiaste Vincent Mannaert op het programma en in aflevering 3 werd er een bezoek gebracht aan de Macron-fabriek in Italië. Gisteren kregen we dan weer een kijkje in The Dream Room van het merk.

De laatste dag voor de officiële bekendmaking is het woord aan Gianluca Pavanello, de CEO van Macron. “Alle uitrustingen die we hebben ontwikkeld voor al onze clubs, zijn allemaal verschillend. Er is niet zoiets als één template in allemaal verschillende kleuren, maar elke club heeft zijn eigen shirt. Samen ontwikkeld met de club. Het is het shirt van de club. Wanneer clubs hun fans zien als het belangrijkste deel van de club, dan vinden we elkaar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws