Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Bolingoli neemt met filmpje vol hoogtepunten afscheid van Club Brugge

Boli Bolingoli (Club Brugge - Kortrijk)

Club Brugge heeft donderdag afscheid genomen van Boli Bolingoli. De 21-jarige Congolese Belg realiseert een definitieve transfer naar het Oostenrijkse Rapid Wien. 

Via sociale media heeft de linkspoot intussen afscheid genomen van de Brugse aanhang. “Club Brugge is de club die mij gevormd heeft tot de man die ik vandaag ben.” Daarnaast lovende woorden voor STVV, dat hem het afgelopen half jaar huurde van Blauw-Zwart. “Ook een grote dankjewel aan Sint-Truiden voor het geloof en de mogelijkheid om mijn kwaliteiten te tonen”, klinkt het via Instagram.

Bolingoli voegt aan zijn boodschap een filmpje toe met hoogtepunten van zijn periode bij Club en Sint-Truiden. Wij van BlauwZwartFans zijn van mening dat onderstaande memorabele panna niet mag ontbreken. Bedankt Boli en véél succes gewenst in je nieuwe avontuur!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws