Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Aanwinst Club Brugge krijgt doodsbedreigingen na deze tackle

(VIDEO) - Aanwinst Club Brugge krijgt doodsbedreigingen na deze tackle

Club Brugge versterkte zich de voorbije maanden met Elton Acolatse, Erhan Masovic en Emmanuel Bonaventure Dennis. Begin januari werd echter ook German Mera – de gewezen ploegmaat van Helibelton Palacios – weggeplukt bij Deportivo Cali. De centrale verdediger is nog in zijn thuisland actief en kwam afgelopen nacht in opspraak na een serieuze tackle.

In de halve finale van Categoría Primera A nam Deportivo Cali het op tegen América de Cali. Na 76 minuten voetballen liep Mera tegen een gele kaart aan na een tackle langs achter bij Cristian Borja. Zijn tegenstrever kermde het uit van de pijn.

Volgens journalist Jaime Dinas kreeg de Brugse aanwinst na afloop doodsbedreigingen vanwege zijn stevige sliding. Straks strijkt Mera normaal gesproken neer op Jan Breydel en komt hij onder de vleugels van Ivan Leko terecht.

Doodsbedreigingen voor Mera

De tackle van Mera

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws