Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verlaat Rotariu Club Brugge al na 4 maanden om wel erg opmerkelijke reden?

Dorin Rotariu (Club Brugge - Charleroi)

Afgelopen wintermercato speurde Club Brugge tot op de laatste dag van de transfermarkt naar een extra flankaanvaller. Blauw-Zwart wilde zijn transferrecord breken om Tal Ben Haim binnen te halen, maar de 27-jarige Israëliër moest van Maccabi Tel Aviv koste wat het kost nog tot minstens deze zomer blijven. Vervolgens grepen Vincent Mannaert & co ook naast Andrei Ivan van Universitatea Craiova en zo belandde Dorin Rotariu uiteindelijk op Jan Breydel.

Rotariu moest zich aanvankelijk voornamelijk tevreden stellen met invalbeurten, maar in de Play-Offs kreeg de 21-jarige Roemeen voluit zijn kans van Michel Preud’homme. De vleugelspits bedankte met een resem assists en een knappe afstandsgoal bij de 2-1 zege tegen Zulte Waregem.

Desondanks zou Rotariu met de nodige twijfels kampen nu MPH, die erg in hem geloofde, een sabbatperiode inlast. “Dorin vreest een beetje dat hij met een nieuwe coach op de bank verzeild geraakt”, vertelt een vriend van hem aan het Roemeense Fanatik.

Signalen die ook ex-ploeg Dinamo Boekarest zou opgevangen hebben. Zij willen Rotariu naar verluidt verleiden met een uitleenbeurt, nauwelijks 4 maanden nadat ze hem verkochten aan Club Brugge. Hoe dan ook lijkt er bij Blauw-Zwart niemand vragende partij om één van de Brugse revelaties van de voorbije Play-Offs zomaar te laten gaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws