Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt komt met opvallend verhaal over Verhaeghe: “Ze willen hem niet meer zien”

Peter Vandenbempt (analist)

Bart Verhaeghe heeft het dezer dragen erg druk bij Club Brugge, maar daarnaast is hij ook nog vicevoorzitter bij de Belgische Voetbalbond. En daar is hij volgens Peter Vandenbempt in het oog van de storm beland. Onze president wil komaf maken met de hoge premies die ex-CEO Steven Martens vastlegde en stapte onlangs met de volgende woorden naar de Rode Duivels en hun makelaars: “Wie niet wil inleveren, zal moeten vrezen voor zijn WK-selectie.” 

Een uitspraak waar hij zich volgens Vandenbempt allesbehalve populair mee maakte. “Het merendeel van de Duivels is bereid om in te leveren, maar is ook verontwaardigd over de bulldozeraanpak van Bart Verhaeghe. De dreigementen zijn slecht gevallen en ze willen hem in Tubeke niet meer zien. De indruk bestaat dat Verhaeghe het dossier wil laten aanslepen, maar dat kan echt niet de bedoeling zijn”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“De discussie heeft de spelersgroep de voorbije maanden al onder druk gezet, maar in gespreide slagorde over centen wil je straks niet het vliegtuig op naar Rusland. Dat is de ergste nachtmerrie voor de bondscoach. Redelijke en verstandige mensen vinden altijd een oplossing. De geestelijke vader van het probleem (Steven Martens, nvdr) laat intussen vanuit Zürich weten dat hij gelukkig is bij de FIFA.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws