Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Twijfels bij transfer Immers: “Het is nog maar de vraag of dat lukt”

Lex Immers (Club Brugge - Charleroi)

Het was toch een verrassend bericht dat Club Brugge op dinsdag de wereld instuurde: Lex Immers is na een dikke vijf maanden alweer weg bij Club. De Nederlandse offensieve middenvelder, die in januari overgenomen werd van Cardiff City, liet zijn contract in onderling overleg ontbinden omdat hij om familiale redenen dichter bij huis wil voetballen.

En als Lex Immers dichter bij huis wil voetballen, dan is er eigenlijk maar één club die te binnen schiet: ADO Den Haag. In Nederland legden ze ook al snel de link met een mogelijke terugkeer naar de club waar Immers zijn opleiding genoot en tot 2012 in het eerste elftal speelde.

Ook bij ADO zelf hebben ze ondertussen gereageerd op een mogelijke transfer. Heel erg optimistisch is trainer Alfons Groenendijk echter niet. “Lex is een interessante speler voor ADO, maar of dat allemaal lukt is nog maar de vraag”, stelt hij bij Den Haag FM.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws