Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Twee Belgische eersteklassers kloppen aan bij Club Brugge’

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

Club Brugge staat voor een kleine doelmannencarrousel. De algemene verwachting is dat Ludovic Butelle geen vrede zal nemen met een rol als tweede doelman en de 34-jarige Fransman bijgevolg een andere uitdaging zal aangaan. In die optiek is Blauw-Zwart dan ook op zoek naar concurrentie voor Ethan Horvath, waarbij er onder meer gedacht wordt aan Standard-doelman Guillaume Hubert.

Bijgevolg is de kans erg klein dat Sébastien Bruzzese – ondanks een contract tot 2020 – nog een toekomst heeft op Jan Breydel. Het voorbije half jaar werd hij aan Sint-Truiden uitgeleend, maar verder dan 5 basisplaatsen kwam hij op Stayen niet. Lucas Pirard kreeg van Ivan Leko steevast de voorkeur op de Brugse huurling.

Hoe dan ook zouden de Kanaries Bruzzese wel graag langer aan zich binden, maar volgens Het Nieuwsblad wordt er momenteel onderhandeld met KV Kortrijk. De Kerels zouden in pole position liggen om hem te strikken. Tot slot is Cercle-keeper Miguel Van Damme favoriet om straks derde doelman te worden bij Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws