Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Trekt Club Brugge de portefeuille open om toptarget van Standard en AA Gent binnen te halen?

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Met de voorbereiding voor de deur willen de Belgische topclubs zo snel mogelijk hun spelerskern rond hebben. Voor Club Brugge is dat extra belangrijk, aangezien het al vroeg aan de bak moet in de derde voorronde van de Champions League. In de zoektocht naar een ervaren middenvelder is Blauw-Zwart uitgekomen bij een doelwit van Standard en AA Gent.

Standard heeft volgens de laatste geruchten meer kans dan AA Gent om Franko Andrijasevic binnen te rijven, maar volgens lokale media zou ook Club zich nu in de strijd mengen. Andrijasevic wordt binnen elf dagen 26 en is de spelmaker van NK Rijeka. Daar vond hij in zijn eerste seizoen meteen 18 keer de weg naar doel in 32 matchen. Daarnaast liet hij 5 assists optekenen.

Ivan Leko gaf in een gesprek met de Kroatische pers aan dat Club enkele van zijn landgenoten op het oog heeft als mogelijke versterking. Ivan Sunjic is er daar één van, Andrijasevic wellicht ook.

Volgens La Dernière Heure zijn ze op Sclessin alleszins vastberaden om aan het langste eind te trekken in de strijd om de vlotscorende Kroaat. Zo zou Standard een bod van 3 miljoen euro plannen én de overbodige Martin Milec in de deal willen betrekken. De Buffalo’s deden naar verluidt al een bod van 3,5 miljoen euro en hopen op hun beurt dat doelman Lovre Kalinic zijn collega-international over de streep kan trekken. Op Jan Breydel is Leko dan weer de beste troefkaart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws