Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Transfer Izquierdo in stroomversnelling door officiële deal van 45 miljoen euro?

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

Er bestaat geen twijfel over dat José Izquierdo straks andere oorden opzoekt. De Colombiaan voetbalde zichzelf immers nog wat meer in de kijker door als international te scoren tegen het Kameroen van Hugo Broos. 

Heel wat ploegen uit de Premier League lonken naar de diensten van onze Gouden Schoen, maar begin deze maand mengde ook AS Roma zich in de debatten. De Italianen hielden al een tijdje rekening met een vertrek van Mohamed Salah, hetgeen nu ook effectief gebeurd is. De 25-jarige vleugelspits van de Giallorossi verkast namelijk voor zo’n 45 miljoen euro naar Liverpool.

AS Roma ziet in Izquierdo een prima vervanger voor Salah en beschikt ook over de nodige financiële middelen. Het zal daarvoor wel de concurrentiestrijd moeten aangaan met heel wat andere buitenlandse topclubs. Een alternatief voor de Romeinen is Domenico Berardi van Sassuolo, maar zijn prijskaartje ligt nog een stuk hoger dan dat van Joske.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws