Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Stelt Club na nieuwe trainer ook nieuwe speler voor? ‘Medische testen afgerond’

Brugse Beer met vingertje

Club Brugge wist zich met het oog op volgend seizoen al te verzekeren van de diensten van German Mera, Erhan Masovic, Elton Acolatse en Emmanuel Dennis Bonaventure. Gewezen Sint-Truiden trainer Ivan Leko krijgt dan weer de kans om zich te bewijzen als hoofdcoach. Met andere woorden: heel wat vers bloed op Jan Breydel, maar desondanks ziet het er niet meteen naar uit dat Blauw-Zwart nu op zijn lauweren zal rusten.

Eerder deze week kwam Het Nieuwsblad met het nieuws dat Luis Fernando Sinisterra volgende week zijn handtekening zal plaatsen onder een contract voor vier seizoenen. Vrijdag meldt de krant dat ook Riley McGree, de 18-jarige middenvelder van Adelaide United, wellicht op weg is naar Club Brugge.

“De jonge middenvelder onderging (preventieve) medische testen. Dat wil echter nog niet zeggen dat de overgang van de Australische international in kannen en kruiken is. Bij Club is het wel vaker het geval dat er in een prille fase van de onderhandelingen al medische testen worden gedaan. Blauw-Zwart zou ondertussen ook een eerste bod hebben uitgebracht”, klinkt het.

In eigen land staat McGree te boek als een box-to-box middenvelder die dit jaar doorbrak in de Australische A-league. In 16 wedstrijden vond hij één keer de weg naar doel. Ondanks zijn jonge leeftijd werd hij in maart voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Australië. Heel wat Europese gegadigden – waaronder Celtic Glasgow – hopen het talent alsnog voor de neus van Club weg te kapen.

Maak kennis met Riley McGree

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws