Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Springt deal over Coopman verrassend af? ‘Club en Zulte met elkaar in de clinch’

Sander Coopman in actie

Woensdagavond stuurde Club Brugge het officiële nieuws de wereld in dat Sander Coopman zijn contract bij Blauw-Zwart verlengd heeft tot 2020. Vervolgens was het plan om de 22-jarige middenvelder meteen opnieuw uit te lenen aan Zulte Waregem, maar mogelijk is er alsnog een verrassing in de maak.

Club Brugge en Zulte Waregem geraken het tot dusver niet met elkaar eens wat betreft de voorwaarden over een uitleenbeurt voor één seizoen. Beide clubs zaten donderdag rond de tafel voor concrete gesprekken, maar het financiële aspect zorgt voor ontsteltenis aan de Gaverbeek.

Essevee moet net zoals vorig jaar het loon van Coopman betalen, maar Club wil daarbovenop €200.000. Naar Waregemse normen is dat niet weinig, naar Brugse normen niet veel.

Daardoor is het volgens zowel Het Nieuwsblad als Het Laatste Nieuws onzeker of het nog tot een transfer komt. Het is namelijk ook een optie dat één van de revelaties van Play-Off 1 zijn kans gaat bij Club. De speler zelf wil volgend seizoen vooral speelminuten verzamelen en wacht rustig af.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws