Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sint-Truiden neemt met gemengde gevoelens afscheid van Leko

Bjorn Engels (Club Brugge - Sint-Truiden)

Sint-Truiden vergat in het begin van afgelopen seizoen punten te pakken, maar bracht wel mooi voetbal op de mat. Naarmate het jaar vorderde werden de Kanaries daarvoor beloond en uiteindelijk wonnen ze zelfs hun groep in Play-Off 2. Op Stayen bedankten ze trainer Ivan Leko met een contractverlenging tot 2019, maar Club Brugge gooide roet in het eten door de afkoopsom op tafel te leggen.

Op de officiële website van STVV houden ze een dubbel gevoel over aan het verrassende vertrek van hun coach. “Leko tekende nog maar pas een contractverlenging van twee jaar bij STVV, maar maakt daar nu al een eind aan. Club Brugge kwam overeen de opstapclausule te betalen. Leko was één seizoen trainer in Sint-Truiden.”

“STVV neemt met gemengde gevoelens afscheid van zijn trainer. De club vindt het jammer dat hij zijn opdracht niet kon afmaken, maar is ook fier dat een Belgische topclub hem overneemt. STVV wenst Ivan veel succes in zijn verdere carriére”, klinkt het klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws