Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Sinan Bolat op een zucht van terugkeer naar Jupiler Pro League’

Sinan Bolat (Club Brugge)

Het huwelijk tussen Sinan Bolat en Club Brugge werd er één om snel te vergeten. De 28-jarige keeper kwam in de zomer van 2015 op huurbasis over van FC Porto, maar kon nooit overtuigen op Jan Breydel. Zo verzamelde hij slechts 270 competitieminuten in het shirt van Blauw-Zwart. Straks keert hij mogelijk wel terug naar België.

Na een periode zonder speelminuten bij Nacional kwam Bolat wél aan speelgelegenheid bij Arouca, de nummer 17 in de Portugese eerste klasse. Straks keert Bolat in principe terug naar moederclub FC Porto, maar daar heeft de Turkse Belg niet meteen zin in.

“Ik sta open voor alles, maar na een paar jaar weg van huis te zijn geweest, wil ik wel terug naar mijn familie. Als er een interessant bod uit België komt, zal ik zeker twee keer nadenken. Het belangrijkste blijft wel dat ik speel”, klonk het onlangs in HLN.

Vandaag meldt diezelfde krant dat Mircea Rednic, de coach van Moeskroen, hem naar Le Canonnier wil halen. Naast de Henegouwers zou er nóg een Belgische club op de loer liggen om onze ex-goalie binnen te halen. Bolat kwam in de Jupiler Pro League al uit voor KRC Genk, Standard en Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws