Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Simons weigerde twee keer een voorstel van Anderlecht’

Timmy Simons viert met megafoon

Dit seizoen zet Timmy Simons een klein stapje terug bij Club. Op zijn 40ste gaat de middenvelder wellicht minder speelminuten verzamelen en meer als mentor in de kleedkamer fungeren. Na alles samen negen jaar in Jan Breydel is Simons ondertussen een écht boegbeeld van Club geworden. Zeker omdat hij ook de rivalen uit Brussel afwimpelde.

In 2011, toen Simons bij FC Nürnberg speelde, kwam Anderlecht bij hem aankloppen, weet La Dernière Heure. Paars-Wit had net Lucas Biglia verkocht en zag in Simons de ideale opvolger. Tot twee keer toe deed Anderlecht hem een concreet voorstel en het bood hem zelfs de mogelijkheid om er na zijn carrière als trainer aan de slag te gaan.

Maar die voorstellen legde Simons telkens naast zich neer en de rest van het verhaal is bekend: twee jaar later keerde Simons door de grote poort terug naar Club waar hij vorig seizoen nog altijd een sleutelspeler was.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws