Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan blikt nog eens terug op zijn afscheid bij Club Brugge: “Het beste uit mijn carrière”

Mathew Ryan (Club Brugge)

Mathew Ryan wilde in stijl afscheid nemen van KRC Genk, maar uiteindelijk was het KV Oostende dat na een 3-1 zege met het laatste Europese ticket aan de haal ging. Vooraleer onze gewezen publiekslieveling opnieuw naar Valencia trekt, blikt hij nog eens terug op een gelijkaardig afscheid bij Club Brugge.

We zagen woensdagavond een balende Ryan in de Versluys Arena en dat was twee seizoenen geleden niet anders op Jan Breydel. “Exact twee jaren geleden zat ik in zak en as omdat we net het kampioenschap met Club Brugge hadden verloren. We benaderden de perfectie dat jaar. We wonnen de beker, we speelden de kwartfinale van de Europa League, maar helaas misten we de titel op een haar na.”

Ryan weet ook waarom Club in 2015 het kampioenschap misliep. “Met dank aan dat idiote Play-Off-systeem. België is het enige land waar je gestraft wordt als je het goed doet. Die puntendeling heeft ons de titel gekost, maar puur persoonlijk was dat wel het beste seizoen uit mijn carrière”, besluit de Australiër in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws