Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pakt Club Brugge uit met 2 transfers in één klap? Mannaert komt met hoopvol nieuws

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

Club Brugge mocht met German Mera, Elton Acolatse, Erhan Masovic, Emmanuel Dennis en Guillaume Hubert al vijf nieuwe spelers verwelkomen, maar daar zal het niet bij blijven. Vincent Mannaert geeft een woordje uitleg bij de concrete transferpistes van Blauw-Zwart.

“Wat we echt nog nodig hebben?”, vraagt onze algemeen manager zich luidop af. “In doel zit het goed, achterin hebben we ook kwaliteit, we beschikken over flankaanvallers die getoond hebben dat ze iets in hun mars hebben en diep in de spits hebben we meerdere opties. Alleen een nummer zes, een vervanger voor Timmy Simons, moet er zeker nog bij”, klinkt het.

Eén van de doelwitten is Jordi Vanlerberghe, die eerder AA Gent afwees omdat hij een transfer naar Club verkiest. “We hadden vorige winter al contact met KV Mechelen, maar toen zeiden ze ons dat ze hem zeker wilden houden tot het einde van het seizoen. Wel, we zijn verder blijven praten. Er kwam die boodschap uit Gent dat zij een clubakkoord hadden met Mechelen, maar we hebben nooit echt de gesprekken stopgezet. Ik heb afgesproken met voorzitter Johan Timmermans dat we snel weer contact zullen opnemen. De speler is alvast geïnteresseerd in ons sportief project.”

Ook de komst van Riley McGree, de 18-jarige box-to-box middenvelder van Adelaide United, hangt in de lucht. “Een interessante jongen die al geselecteerd werd voor de nationale ploeg van Australië. Er is wat discussie met de club, maar de speler heeft aangegeven te willen vertrekken en wij zijn bereid een compensatie te betalen”, besluit Mannaert in Het Nieuwsblad. Anderzijds verwacht onze CEO zich ook aan een verrassend vertrek van 2 Bruggelingen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws