Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opmerkelijke transfer in de maak? Speler van Cercle legde medische testen af bij Club

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Cercle Brugge heeft een bewogen seizoen achter de rug. Het kleine broertje van Club Brugge werd veroordeeld tot het spelen van Play-Downs in 1B en had daarbij niet veel overschot. Begin mei werd de Vereniging bovendien officieel overgenomen door AS Monaco. En alsof dat nog allemaal niet genoeg is, ziet Cercle mogelijk ook nog één van zijn pionnen naar de Blauw-Zwarte rivaal trekken. 

Club Brugge heeft nood aan Belgen om komend seizoen aan het minimumaantal van zes op het wedstrijdblad te komen en zou in die zoektocht onder meer uitgekomen zijn bij Miguel Van Damme, wiens contract afloopt bij de groene buren. Volgens HLN legde de doelwachter van Cercle zelfs al medische testen af bij Club.

Blauw-Zwart zou in de 23-jarige goalie een potentiële derde doelman zien, maar echt concreet zijn de onderhandelingen nog niet. Van Damme is overigens pas hersteld van leukemie. Ex-keeper Vladan Kujovic stak hem eind vorig jaar nog een hart onder de riem, zoals te zien is in onderstaande aangrijpende video.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws