Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Oplossing in de maak voor aanvaller Club Brugge’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft op dit moment vijf aanvallers in zijn rangen: Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Wesley Moraes, Dennis Emmanuel en Carlos Strandberg. Enkel van laatstgenoemde is de algemene verwachting dat hij nog andere oorden zal opzoeken door middel van een uitleenbeurt. En dan zijn er nog een resem Brugse huurlingen waarvoor een oplossing dient gezocht te worden.

Zo is het al een tijdje duidelijk dat Leandro Pereira niet langer een toekomst heeft op Jan Breydel. De Braziliaanse spits werd in de zomer van 2015 binnengehaald voor zo’n 3,5 miljoen euro, maar vond in 660 speelminuten geen enkele keer de weg naar doel bij Blauw-Zwart.

Uitleenbeurten aan ex-ploeg Palmeiras en Sport Recife brachten geen zoden aan de dijk, want ook in eigen land kan Pereira zich niet opwerpen als onbetwistbare basisspeler. Volgens E Sporte zou Chapecoense – de ploeg die eind vorig jaar slachtoffer was van een vreselijke vliegtuigcrash – de Brugse aanvaller een reddingsboei willen toegooien.

In dat geval zal Pereira wel serieus wat loon moeten inleveren, aangezien de Braziliaanse club een zogeheten salarisplafond hanteert. In 2014 kwam Pereira ook al uit voor Chapecoense. In 26 wedstrijden vond hij toen 11 keer de weg naar doel. Cijfers die hij in de jaren die volgden nooit meer kon voorleggen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws