Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Onverwachte vertrek Lex Immers niet zonder gevolgen bij Club Brugge’

Lex Immers (Club Brugge - Zulte Waregem)

Lex Immers trainde dinsdag nog gewoon mee op het Brugse oefenveld, maar even later werd zijn enigszins onverwachte afscheid bij Club Brugge aangekondigd. De 31-jarige middenvelder keert omwille van familiale redenen terug naar Nederland. Ex-club ADO Den Haag zou in pole position liggen om hem binnen te halen.

Michel Preud’homme drong aan op de komst van de transfervrije Immers, die op een zijspoor zat bij Cardiff City. Onze gewezen succescoach wilde meer power op zijn middenveld, maar de Nederlander slaagde er nooit in om zich op te werpen als basisspeler. In dat opzicht is het vertrek van Immers dan ook geen zware aderlating.

Desondanks stelt Het Laatste Nieuws dat de kans reëel is dat het Brugse bestuur nu nog een tandje zal bijsteken op zoek naar een creatieve middenvelder. Riley McGree, een 18-jarige box-to-box middenvelder die momenteel uitkomt voor Adelaide United, is nog steeds één van de transferdoelwitten. Iedereen binnen de Australische club doet er echter alles aan om McGree nog een jaartje langer aan boord te houden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws