Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: transferdoelwit Club Brugge tekent elders

Tal Ben Haim (Maccabi Tel Aviv)

Club Brugge is bezig aan een drukke transferzomer, maar achter de schermen speurt het Brugse bestuur nog steeds naar versterking. Het had er lang alle schijn van dat Tal Ben Haim richting Jan Breydel zou komen, maar de interesse in de 27-jarige Israëliër was op vijf maanden tijd serieus bekoeld.

Blauw-Zwart was tijdens de wintermercato bereid om zijn transferrecord te breken voor Tal Ben Haim, maar Maccabi Tel Aviv hield tot in de allerlaatste uren van de transfermarkt zijn been stijf. Dankzij een speciale clausule in het contract van de flankaanvaller kon Club hem nu voor ‘slechts’ 2,9 miljoen euro wegplukken, maar dat deed het niet.

Sparta Praag was daarentegen wél bereid om de gelimiteerde som op tafel te leggen. Het Franse FC Nantes deed ook nog een poging, maar kwam te laat. De topclub uit Tsjechië zou de speler verleid hebben met een contract voor vier seizoenen en een jaarsalaris van één miljoen euro.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws