Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: trainersstaf Club Brugge is bekend

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Drie dagen voor de trainingen van start gaan, heeft Club Brugge zijn trainersstaf helemaal rond. Ivan Leko krijgt straks het gezelschap van hulptrainer Rudi Cossey en T3/video-analist Edward Still. 

“Club bereikte een akkoord met ex-speler Rudi Cossey over de positie van hulptrainer bij Blauw-Zwart. De Vlaams-Brabander wordt de komende 2 seizoenen T2 onder coach Ivan Leko”, klinkt het op de officiële website.

Onze nieuwe assistent-coach is zowel voor Club als voor Leko geen onbekende. “Cossey speelde van 1990 tot 1995 bij Club en werd er als verdediger kampioen en tweevoudig bekerwinnaar. Nadien speelde de Vlaams-Brabander nog kort voor Lokeren, waar hij opgenomen werd in de trainersstaf en samenwerkte met Ivan Leko.”

Tot slot vervoegt ook Edward Still de Brugse staff. “Naast Rudi Cossey kan Club ook de komst van Edward Still aankondigen. De 26-jarige heeft de Belgisch-Britse nationaliteit en komt mee met Ivan Leko over van STVV, waar hij onder andere de video-analyses voor zijn rekening nam. Still tekent eveneens een contract voor 2 seizoenen.” Dat betekent dus ook dat Patrick Van Kets bij Sint-Truiden blijft.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws