Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Nikola Storm is ook volgend seizoen actief in 1B

Nikola Storm (Club Brugge - Westerlo)

Nikola Storm zal ook komend seizoen niet doorbreken bij Club Brugge. De 22-jarige flankaanvaller past voorlopig niet in de plannen van Ivan Leko en wordt opnieuw uitgeleend aan Oud-Heverlee Leuven. 

Zoals dinsdag aangekondigd, mag Storm zich ook in voetbalseizoen 2017-2018 bewijzen in 1B. De Brugse huurling was afgelopen half jaar een vaste waarde bij OHL, maar kwam niet verder dan één doelpunt in 1000 speelminuten. Een gebrek aan efficiëntie is dan ook nog altijd het grootste werkpunt voor de jonge vleugelspits.

“De Oost-Vlaming arriveerde in januari van dit jaar aan Den Dreef en zet er dus zijn loopbaan voort. Als jeugdproduct van KSK Maldegem maakte Nikola Storm in 2008 de overstap naar de jeugdopleiding van Blauw-Zwart. Sedert het seizoen 2013-2014 speelde de aanvaller 68 officiële wedstrijden, waarvan het merendeel in het shirt van Club Brugge”, klinkt het op de officiële website. Storm ligt nog tot 2019 onder contract op Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws