Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Fran Brodic verlaat Club Brugge

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Fran Brodic reeg afgelopen seizoen de doelpunten aan elkaar bij de beloften van Club Brugge en was één van de absolute uitblinkers in de ploeg van Sven Vermant. De 20-jarige aanvaller mocht van Michel Preud’homme af en toe meetrainen met de grote jongens, maar speelminuten bij het eerste elftal bleven uit. Komend seizoen krijgt de jonge spits zijn kans in 1B.

Ook met landgenoot Ivan Leko aan het roer had Brodic niet meteen uitzicht op speelgelegenheid bij Blauw-Zwart. “Fran scoorde heel veel bij onze B-ploeg en klopt steeds harder op de deur van het eerste elftal. Maar er staan drie andere spelers voor hem in de pikorde”, vertelde onze coach aan tportal.hr.

Komend seizoen mag Brodic zich bewijzen in de Proximus League. Roeselare hoopt dat de Bruggeling hen kan helpen om te promoveren naar 1A. Het gaat hierbij om een uitleenbeurt van één seizoen.

“Vandaag werd de terbeschikkingstelling van Fran Brodic door Club Brugge KV aan KSV Roeselare afgerond. De Kroaat komt voor één seizoen de kleuren van stamnummer 134 verdedigen”, klinkt het op de officiële website van Roeselare. De veelbelovende aanvaller ligt nog tot midden 2019 onder contract op Jan Breydel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws