Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: dit zijn de Club Brugge shirts voor seizoen 2017-2018

Club-mascotte Bruges

Club Brugge speelt de komende drie seizoenen in shirts van het Italiaanse sportmerk Macron. Terwijl de grote merken vaak met catalogusshirts op de proppen komen, krijgen we deze keer unieke exemplaren die in samenwerking met de fans tot stand kwamen. Woensdagmiddag volgde de langverwachte voorstelling van de shirts.

De voorbije 5 dagen werden we warm gemaakt voor de Club Brugge shirts voor 2017-2018. Geert De Cang en Birger Vandendriessche van Blue Army namen de shirt ontwerpen voor hun rekening.

Vervolgens stond er een vergadering met een enthousiaste Vincent Mannaert op het programma en in aflevering 3 werd er een bezoek gebracht aan de Macron-fabriek in Italië. Dinsdag kregen we dan weer een kijkje in The Dream Room en het laatste woord was voor de CEO van Macron.

Onderstaand het uiteindelijke resultaat, waarbij Daikin ook komend seizoen onze belanrijkste shirtsponsor is. Proximus verlengde voor drie jaar en prijkt op de rug.

⚠️ Hier kan je alvast een gratis exemplaar winnen!

Club Brugge thuisshirt 2017-2018

Club Brugge thuisshirt 2017-2018

Club Brugge uitshirt 2017-2018

Club Brugge uitshirt 2017-2018

Presentatievideo

Jelle Vossen in nieuwste Club-shirt

Het derde shirt is geelachtig, maar werd niét ontworpen door Geert en Birger van Blue Army. Het gaat om een shirt aangeleverd door Macron. Hier zal echter zelden in gevoetbald worden.

“De shirts zullen vanaf 1 juli te koop zijn voor €84,99. CLUB 1891-members kunnen vanaf 8 juni via hun Membership het shirt in pre-order bestellen en krijgen het voor 1 juli in de bus. Bovendien hangt er een korting van €10 vast aan het Membership!”, klinkt het op de officiële website.

⚠️ Hier kan je alvast een gratis exemplaar winnen!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws