Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: dit zijn de 5 mogelijke tegenstanders van Club in de derde voorronde van de CL

Woensdagavond viel in Griekenland de beslissing in de Play-Offs. In extremis wipte AEK Athene op de laatste speeldag over PAOK Saloniki. Daardoor weet Club Brugge nu officieel welke vijf tegenstanders het kan treffen in de derde voorronde van de Champions League.

Eind juli begint het Europees avontuur van Club Brugge op zoek naar een tweede opeenvolgende deelname aan de groepsfase van het kampioenenbal. In de derde CL-voorronde is Blauw-Zwart reekshoofd en treft het Steaua Boekarest, Young Boys, Nice, Basaksehir of AEK Athene. (Breng onderaan dit artikel je stem uit op je favoriete tegenstander!)

Als Club de vierde en laatste voorronde bereikt, is het zo goed als zeker géén reekshoofd en wacht er bijgevolg een echte klepper. De mogelijke tegenstander komt in dat geval uit het volgende lijstje: Sevilla, Napoli, Liverpool, Ajax of Dynamo Kiev.

Mogelijke tegenstanders in derde voorronde

Steaua Boekarest
Young Boys
Nice
Basaksehir
AEK Athene

Vermoedelijke tegenstanders in vierde voorronde

Sevilla
Napoli
Dynamo Kiev*
Ajax*
Liverpool

*moeten zich nog kwalificeren

Breng hier je stem uit!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws