Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge neemt afscheid van Sébastien Bruzzese

Sébastien Bruzzese (Club Brugge)

Club Brugge voert dit seizoen heel wat wijzigingen door aan zijn doelmannenkorps. Na de komst van Standard-doelman Guillaume Hubert was er niet langer plaats voor STVV-huurling Sébastien Bruzzese. 

Op dit moment mogen Ethan Horvath, Guillaume Hubert en Ludovic Butelle de strijd met elkaar aangaan voor de felbegeerde positie tussen de Blauw-Zwarte palen. In het geval van Ludo is de kans echter reëel dat hij alsnog andere oorden opzoekt, zoals Vincent Mannaert al aangaf.

Op Bruzzese werd niet langer gerekend op Jan Breydel. Hij mocht uitkijken naar een nieuwe uitdaging, die hij gevonden heeft in het Guldensporenstadion. “KV Kortrijk heeft zich versterkt met Bruzzese. De 28-jarige Belgische doelman komt definitief over van Club Brugge en tekende een contract voor 3 seizoenen bij de Kerels“, klinkt het op de officiële website van KVK.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws