Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge laat jonge doelman vertrekken

Jan Van Steenberghe (keeperstrainer Club Brugge)

Club Brugge probeert zijn jeugd zoveel mogelijk kansen te geven, maar het is niet iedereen gegeven om meteen door te breken in de hoofdmacht. Met Jellert Van Landschoot, Dennis Van Vaerenbergh (beiden FC Eindhoven) en Fran Brodic (Roeselare) leende Club enkele youngsters uit om elders ervaring op te doen. Een doelman kiest ervoor om Club definitief te verlaten.

De 18-jarige Jarno De Smet ziet in de pikorde op dit moment al zeker Ludo Butelle, Guillaume Hubert, Ethan Horvath, Jens Teunckens en Nick Shinton voor zich staan en kiest daarom voor een transfer naar Lommel SK. Dat kondigt de ploeg uit eerste amateurklasse aan.

De Smet tekende voor één seizoen bij de Limburgse club. Hij is op dit moment de enige doelman in de kern van Lommel en zal de concurrentie aangaan met de andere nog aan te trekken keepers.

Reacties

Laatste nieuws

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws