Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge komt met goed nieuws over Coopman

Sander Coopman in actie

Club Brugge heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat het veel vertrouwen heeft in Sander Coopman. Bij gebrek aan speelgelegenheid op Jan Breydel trok het jeugdproduct van Blauw-Zwart echter op uitleenbasis naar Zulte Waregem. Daar ontbolsterde de 22-jarige middenvelder helemaal onder Francky Dury, waar hij nu voor beloond wordt.

Zoals dinsdag aangekondigd heeft Coopman zijn contract bij Club verlengd. “Sander speelt sinds 2007 bij de Brugse jeugd en maakt sinds 2013 deel uit van de A-kern. In december 2014 debuteerde de middenvelder in de Europa League tegen HJK Helsinki. Het afgelopen seizoen leende Club Coopman uit aan Zulte Waregem om er ervaring op te doen. Zijn contract, dat tot 2019 liep, wordt nu verlengd tot 2020”, klinkt het op de officiële website.

Aanvankelijk werd er verwacht dat Coopman tijdens de voorbereiding zijn kans zou krijgen bij Club, maar de laatste berichten spreken dat tegen. Het veelbelovende talent heeft heel wat opties, maar zou straks opnieuw uitgeleend worden aan Essevee. Al werd dat nieuws nog niet officieel bevestigd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws