Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge heeft toptalent helemaal beet

Club-spelers vieren overwinning met fans (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge investeerde de voorbije jaren flink in zijn jeugdopleiding en dat begint stilaan zijn vruchten af te werpen. Dit seizoen voegen Thibault Vlietinck en Ahmed Touba zich definitief bij de A-kern, waar ook al eigen jeugdproducten als Teunckens, Engels, Mechele en Coopman zitten. En er zit nog talent in de wachtkamer.

Zo heeft Club Brugge de 16-jarige Adnan Ugur onder contract gelegd. De middenvelder kwam vorige zomer over van de jeugdopleiding van KRC Genk en na een goed seizoen bij de U16 en U17 wordt de jeugdinternational beloond met zijn eerste profcontract. Ugur geldt als een groot talent en genoot ook al belangstelling van enkele Duitse topclubs.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws