Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge heeft revelatie uit de Jupiler Pro League beet

Vierende Club-mascotte

Nauwelijks één dag na de voorstelling van Marvelous Nakamba heeft Club Brugge opnieuw beet. Niemand minder dan Jordi Vanlerberghe komt de Blauw-Zwarte gelederen versterken. Naar verluidt is er zo’n 1,5 tot 2 miljoen euro gemoeid met zijn overgang.

Zoals vanmorgen reeds aangekondigd, is de polyvalente speler van Malinwa zomeraanwinst nummer 7. “Club bereikte vandaag een princiepsakkoord met KV Mechelen over de onmiddellijke overgang van middenvelder Jordi Vanlerberghe. De Belgische belofteninternational zal, na het afleggen van medische testen, een contract voor 4 jaar tekenen bij Blauw-Zwart”, klinkt het op de officiële website.

“Vanlerberghe is een centrale middenvelder / verdediger die zich de voorbije 2 seizoenen liet opmerken bij KV Mechelen. Afgelopen seizoen brak hij door en ontpopte hij zich tot een sterkhouder Achter de Kazerne. Na het afleggen van zijn medische testen en het ondertekenen van het contract sluit Vanlerberghe aan bij de groep.” Van harte welkom Jordi!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws