Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge heeft komend seizoen een extra sfeervak

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

Met 15 gewonnen thuismatchen en 5 gelijke spelen bleek het Jan Breydelstadion afgelopen seizoen een oninneembare vesting. Geen enkele ploeg uit de Jupiler Pro League slaagde erin om de volle buit te nemen op Brugse bodem. Dat de Blauw-Zwarte aanhang daar zijn aandeel in heeft, beseffen ze ook binnen de club.

Leden van supportersgroepen als Blue Army en North Fanatics nemen naar goede gewoonte plaats in de Noordtribune, de alom bekende spionkop van Club Brugge. Maar ook elders in het stadion wordt positieve sfeerbeleving aangemoedigd. En dat heeft vanaf voetbalseizoen 2017-2018 gevolgen voor iedereen die in de Oost beneden plaatsneemt.

“Het afgelopen seizoen kolkte Jan Breydel als nooit tevoren. Onze twaalfde man werd alom geprezen en menig tegenstander was onder de indruk van de passionele steun van onze fans. De Oosttribune beneden is één van de plaatsen in het stadion waar de supportersbeleving zeer actief is. Om deze beleving, die de spelers helpt om voorop te gaan in de strijd, ten volle tot uiting te laten komen, zal het neerzitten in deze vakken vanaf volgend seizoen niet langer afgedwongen worden”, klinkt het in een officiële mail aan alle abonneehouders in de Oost beneden.

De fans die er sfeer willen maken, zullen dus niet langer door de stewards aangemaand worden om dat al zittend te doen. Voor zij die dat niet zien zitten, is er een alternatief. “Sommige supporters verkiezen een rustigere, niet-staande, voetbalbelbeleving en we willen hen graag een alternatief aanbieden in de vakken 423, 413 of 111. Verkies je een overstap van de Oost beneden naar één van deze vakken, dan kan je nu al je reservatie vastzetten per mail naar kaartenverkoop@clubbrugge.be of via telefoon 050 40 21 35 of aan het loket van onze dienst Ticketing. Dit zolang de voorraad strekt en tot 14 juni. Na 14 juni kan je vrij veranderen naar andere vakken gedurende onze 3 dagen vrije verkoop.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws