Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge grijpt naast Belgisch doelwit

Club Brugge mascotte

Club Brugge heeft nood aan Belgen om komend seizoen aan het minimumaantal van zes op het wedstrijdblad te komen en kwam in die zoektocht onder meer uit bij Miguel Van Damme. De 23-jarige doelman van Cercle Brugge verkiest een verlengd verblijf bij ons kleine broertje echter boven een statuut als derde doelman bij Blauw-Zwart.

Van Damme legde volgens Het Laatste Nieuws onlangs zijn medische testen af bij Club, maar tot een transfer kwam het uiteindelijk niet. De keeper die leukemie overwon, plaatste zijn handtekening maandag namelijk onder een contract tot midden 2019 bij Cercle.

Een verwezenlijking waar de Vereniging erg fier op is. “Wij zijn bijzonder blij en trots dat hij ondanks aanbiedingen van andere Belgische ploegen, toch gekozen heeft voor het project van Cercle. Met deze verlenging hernieuwen wij het vertrouwen in Miguel nadat hij de afgelopen maanden een zware strijd heeft geleverd”, klinkt het op de officiële site van Groen-Zwart.

Het is voorlopig niet zeker of Club nog op zoek gaat naar een nieuwe derde doelman. Op dit moment mogen Ethan Horvath, Guillaume Hubert en Ludovic Butelle de strijd met elkaar aangaan voor de felbegeerde positie tussen de Blauw-Zwarte palen. In het geval van Ludo is de kans echter reëel dat hij alsnog andere oorden opzoekt, zo vertelt Vincent Mannaert.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws